Gå til innhold

Trendseminar på Kjærnes gård

dsc_0196Pressevisningen var laget av kyndige hender. Foto: Guri Haram

Hver Gang Vi Møtes-gården huset denne gangen et presse- og bloggetreff. Tema for dagen var trender. Og her hadde tre interiørleverandører gått sammen om å vise nyhetene som kommer på markedet nå.

De tre er Borge, Bohus og Nordsjö.

Når det kommer til trendene, viste Bohus fram noen nye puter de har i samarbeid med Kathrine Sørland. Putene er et eksempel på hvordan moten kommer inn i interiøret. De er veldig populære, heter Nordic, og kommer i en Limited-edition.

Borge som er Norges største tapethus, viste fram sine nyeste tapetkolleksjoner. De har særlig et spennende samarbeid med Borås tapeter i Sverige. Her har en stor nyhet med – Lexington kommer for aller første gang som tapet!

lexington_newengland_1883_hallwayDette bildet fra Lexington-kolleksjon falt jeg helt for. Så stilig med et flott kart på veggen! Foto: Borge

CF17DenimDrift_Final_livingroom361.jpgEllers har malingsprodusenten Nordsjö som hører inn under Akzo Nobel lansert Denim Drift som årets farge 2017. Det er en blåtone som tenderer mot grått. Foto: Nordsjö

Under dette trendseminaret var designsjef Per Nimer på besøk, og fortalte om trendene. Blant annet ser vi nå at kontorstilen kommer hjem, mens hjemmestilen kommer til kontoret. Under ser du et eksempel på førstnevnte. Her skal for øvrig den gule sonen over kontorpulten minne deg om solen.

cf17_the_working_home_3

CF17_Shared_Individualism_Nordsjö.jpgAt vi nå har flere blandingsfamilier påvirker også trendene. Hos Nordsjö sees dette gjennom et samspill av farger. De kaller stilen for «Shared Individualism». Foto: Nordsjö

Under pressearrangementet kom Venke Knutsson med sin makker og spilte for oss. Det var veldig stas! Kjærnes gården er jo en gård som er kjent for å huse norske musikere fra TV-programmet Hver Gang Vi Møtes.

kjaernes7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: