Gå til innhold

Lansering av Ramsøskars boligbok

Nylig deltok jeg på presselansering av interiørarkitekt MNIL, Trond Ramsøskars nye interiørbok.

Den gis ut av et nytt forlag med det morsomme navnet «Uten tittel». Ramsøskar er en utrolig dyktig interiørdesigner som blant annet har fargesatt over 30 av Thon-hotellene. Også dette der pressekonferansen fant sted, som heter Thon Hotel Rosenkrantz.

Hotellet er rangert som nr. 1 på Tripadvisor i Oslo, over kjente hoteller som The Thief. Ramsøskar tror at fargene er av betydning. Se bare på det fantastiske rommet, Haven, vi var i på pressekonferansen.

Nå skriver jeg en artikkel med masse tips til hvordan man fargesetter hjemme. Og jeg må si jeg har lært mye, selv om jeg har jobbet masse med farger selv tidligere.

Ett av triksene han har er å planlegge interiøret som om du er din egen byplanlegger. I boken hans er også et nyttig fargehjul som kan brukes under utvelgelsen av farger. Det er best å velge tre farger totalt, i tillegg til sort og hvitt. To av disse fargene bør være på samme side av fargesirkelen. Mens én farge velges fra motsatt side.

Her kan du lese mer om boken hans selv. God bok! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: