Gå til innhold

Trendkonferanse med pej gruppen

 

Hvert år arrangerer danske pej gruppen trendkonferanser i Oslo. pej gruppen er Skandinavias ledende trendinstitutt.

pej gruppen er en av mine oppdragsgivere, som jeg blant annet hyrer inn norske foredragsholdere for.

Denne gangen var det økonom og forfatter Kathrine Aspaas som var på plass, for foredraget hennes «Raushetens tid» passer veldig godt inn med ett av trendtemaene.

PEJ2

Her ser vi henne i aksjon. Det skal visst være lurt å gi oss selv en «klem» og se på bilder av dyr for å sette i gang de positive og lønnsomme følelsene…

Det er rett og slett en form for konstruktiv raushet.

Gode verdier blir nemlig stadig mer satt pris på hos forbrukere. Vi vil se godheten bak produktene. For eksempel forventer vi nå at bedrifter opptrer bærekraftig som en bedriftsstandard. Det holder ikke å gjøre det som et stunt i en PR-kampanje.

Vi vil ha autensitet, godhet, ærlighet. Ja, det er ikke uten grunn at blant annet Fargerike har lansert rosa som årets farge i år. Rosafargen symboliserer alle disse gode verdiene vi ønsker i livet vårt for tiden.

PEJ4

Det er alltid veldig god mat på trendkonferansene til pej gruppen. Og i hver matpause kommer noe svært lekkert på tallerkenen som symboliserer ett av trendtemaene.

Denne kaken har jeg tydeligvis ikke klart å motstå en smak av før jeg avbildet den  🙂

PEJ3

Jeg fikk disse flotte blomstene fra pej gruppen, og ble veldig glad for det. Å gi blomster er ikke undervurdert! Disse fra Queen.dk skal vare i tre uker. Og det er sikkert trendy av en eller annen grunn det også. Man husker ikke alt når man er med på trendkonferanse, for man blir bombandert med trendinspirasjon!

Les mer om pej gruppen og trendkonferansene her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: