Gå til innhold

Vixen Blog Awards 2016

Få om noen er så innflytelsesrike som bloggerne. Denne uken var det duket for Vixen Blog Awards 2016, kåringen av Norges beste bloggere.

Prisutdelingen ble avholdt på flotte Grand Hotel i Oslo, torsdag 19. januar.

Her er vinnerne:

juneholm
June Holm fikk utmerkelsen Årets gullpenn. Foto: Guri Haram

Hun var nominert i samme kategori som Thea Steen.

Juryens begrunnelse: June Holm vinner for sin inspirasjon, kreative språk, ærlige stil og mot.

Thea vant i stedet pris i kategorien Årets sterke mening for sitt engasjement til å få kvinner til å sjekke seg for livmorhalskreft. Og både June og Komikerfrue (som vant annen pris) har sjekket seg takket være henne. Det viste seg at begge skulle ha gode grunner for å sjekke seg. Her kan du lese hva June skriver om nettopp dette.

Og her er deler av juryens begrunnelse for at Thea Steen også vant: Hele Norge ble med i hennes livs kamp mot kreft. Hun skrev sterkt og fengende, med et språk fullt av følelser. Hun gav en stemme til de som ikke har det, eller de som ikke orker å snakke. #sjekkdeg-kampanjen har ført til at 6.500 kvinner har sjekket seg for kreft. Theas blogg er fortsatt tilgjengelig. Hun gikk bort 17. juli i fjor.

gullpenn1
Prisutdeler Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, fikk hjelp av datteren til å lese opp juryens begrunnelse. Foto: Guri Haram
sophie
Sophie Elise vant prisene, Årets bloggbusiness, og Årets blogger. Foto: Guri Haram
vinnertale
Kristin Gjelsvik i StyleConnection (i rosa) vant den flunkende nye prisen, Juryens pris. Hedersprisen vil komme hvert år heretter. Foto: Guri Haram

Kristin fikk prisen fordi hun er et forbilde. Les hva hun selv skriver her. Angående antrekket er StyleConnection opptatt av gjenbruk. Bergenseren minner meg for øvrig veldig om den kule artisten Gabrielle som kommer fra samme by.

trendvinner
Maja Hattvang vant BonAqua Great Taste Award. Foto: Guri Haram

I juryens begrunnelse: Vinneren setter trender i stedet for å følge dem.

Selv hadde hun ingen anelse over at hun skulle vinne. Her kan du se bloggen hennes. Den er kjempefin!

komikerfrue
Komikerfrue. Marna Haugen Burøe (t.v.) takker for prisen. Foto: Guri Haram

 

Vinner i kategorien, Folkets favoritt, ble Komikerfrue. Juryen la vekt på at hun er elsket av  leserne, og fikk 33 prosent av stemmene til denne prisen.

pappahjerte
Peter Kihlman i Pappahjerte vant Årets livsstilsblogg, men vil ikke ha det til at han slo damene. Kona hans bak bloggen, Konatil, vant nemlig også pris. Foto: Guri Haram

Pappahjerte er en blogg for tøffe menn med myke hjerter. Han mener livet med småbarn så absolutt er en livsstil. En utrendy en, sådan. Livsstilen består ifølge ham selv av en som drar på butikken i joggebuksa, lufter bikkja i crocs, og som diskuterer bleiepriser på fest. Jeg må dog legge til at han ikke nevnte bleiepriser i den korte praten jeg hadde med ham da jeg tok dette bildet. Kona hans, Christina Sandnes, vant også pris. Hun ble Årets stjerneskudd, for bloggen Konatil. Så da unngikk de den familiekrangelen. Les her om hvordan hun denne kvelden først og fremst overkom sin store sceneskrekk.

skjonnhet
Vinner av Årets beautyblogg, Emilie Tømmerberg. En veldig koselig jente med fin stilsans. Her har hun kjole fra Self Portrait. Veske fra Chloé. Foto: Guri Haram

Emilie vant i hard konkurranse med gilmakeup, Chiomaa, Celina Karine, Transparent By Hesvik/Eide. Denne kvelden hadde hun fått hjelp av Gevir til hår og sminke. Her kan du lese bloggen hennes.

Er du opptatt av trening og helse? Da bør du få øynene opp for de to bloggerne Fitfocuse.no og Treningsfrue som ankom prisutdelingen sammen. Årets trenings- og helseblogg ble Treningsfrue. Hun danket ut superpopulære Funkygine, ikke verst!

treningsfrue
Til venstre i bildet er Camilla Aastorp Andersen fra Treningsfrue. Foto: Guri Haram

Andre vinnere var:

Årets moteblogg: Polliani

Årets interiørblogg: Stylizimo

Årets matblogg: Foodie Stories by Anders Husa

 

Bildedryss:

trine
Trines matblogg var også tilstede. Foto: Guri Haram
AnjaJohansen.jpg
Anja Johansen hadde en veldig fin blomsterkjole på. I tillegg til å planlegge bryllup, er hun dessverre mye syk for tiden, og måtte tilbake på Ullevaal sykehus i løpet av kvelden. Foto: Guri Haram
Anne Brith.jpg
Anne Brith har denne populære bakebloggen. Foto: Guri Haram

 

damli
Tone Damli hadde premiere på sin singel Pinnacle. Foto: Guri Haram

 

fotballfrue

Caroline Berg Eriksen, tidligere kjent som Fotballfrue stilte med ektemannen. Foto: Guri Haram

Heldal.jpg
Ingeborg Heldal er bloggredaktør i Aller-Media.
dsc_0574
Anna Rasmussen bak bloggen Mamma til Michelle var nominert i flere kategorier, men stakk ikke av med noen pris denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: